Näsbykôlla

Alla inlägg den 2 maj 2009

Av Kalina - 2 maj 2009 19:03

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev, har varit nere hos min moster, hennes man, min kusin och morbror T, jag har känt innan jag åkte att det nog skulle bli rätt jobbigt men det blev tvärtom väldigt bra.

Vi gillade lite gott kött på valborg och myste tillsammans, såg en bra fil, till sent på natten. Jag och mannen sov i "Kottedal" och myste på morgonsidan, mysigt att få vara ensamma lite. 1:a maj, försökte vi arbeta så mycket vi bara kunde, allt för att inte ha helgdag. :o)

Jag och kära kusin A pratade mycket och umgicks under dagen, vi åkte in till affären och handlade massor av godis, vi skulle minsan ha myskväll. Under kvällen sprang jag en vända, riktigt skönt. Sedan blev det mys i soffan och en helt underbar film "dagboken". En uppmaning till alla: -Se

 den!

Vi var under gårdagen uppe i mormors hus också, städa lite efter vovvarna och det kändes väldigt konstigt att vara där och veta att mormor aldrig skulle komma dit nått mer. Jag och kusinen åkte till kyrkan för att titta lite, kändes bra.

Idag har vi mest ägnat oss åt resande, vi åkte hemmåt via en tur på IKEA, svårt att öåta bli att handla nått, jag handlade standard: servetter, men även rosa sugrör. :o)


Nu har vi ätit pizza och flickorna badar just nu i baljorna nere i bagarstugan, det är en mysig lördagkväll.



Ovido - Quiz & Flashcards