Näsbykôlla

Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Kalina - 15 maj 2009 21:40

Denna dag blev en komprimerad dag, en dag full av händelser. Dagen började som vanligt med dagsilämning och sen till jobbet, idag var det stressigt, jobbade bara till typ 14 och då är det mycket som ska hinna göras innan man åker hem. Sen var det låneböckerna som skulle tillbaka till bibblan, försent igen...suck, jag har fått böta de tre senaste gångerna.

Sen direkt och hämta änglarna, tänk att lilla Myran kan få en att känna sig så betydelsefull.

När vi kom hem så var det dags att städa, vi skulle nämligen få gäster, sen är det ju mat som ska lagas och allt som hör till. Tänk jag tycker Myran är mer och mer frustrerad nuförtiden, vet inte om det är att hon närmar sig sina två år, hur man än vrider och vänder på sig blir hon frustrerad.

Städningen gick undan och maten lagades,mannen var sen hem idag, gästerna kom och efter, vad som kändes som en evighet var maten klar, lyssna på denna meny: Grillad marienrad fläskkarré, klyftpotatis, tsaziki, grönslallad, grillspät med haloumi ost, champinjoner, rödlög och körsbärstomater, Mozzarella och tomat sallad, Café de Paris youghurtsås. Det var grejer det! Efterätten bestod av Gino (Jordgubbar och kivi med riven vit choklad somgratineras i ugnen) med vaniljglass.

Efter den maten var ungarna helt slutkörda och Myran till och med bad om att få borsta tänderna.

Nu sitter man här och känner sig lagon däst men väldigt nöjd. Härligt att få tillbringa kvällen med god mat i goda vänners lag.

Imorgon blir det limsjön runt.


natti

Ovido - Quiz & Flashcards