Näsbykôlla

Alla inlägg den 5 maj 2009

Av Kalina - 5 maj 2009 20:13

Idag fyller jag år, jättekul! Älskar födelsedagar och att bli uppvaktat, sen tycker jag att det är vansinnigt roligt att uppvakta andra också. Jag blev riktigt fint firad i helgen av familjen och närmsta släkten. Idag på jobbet bjöd jag på chokladkladdmuffins med grädde och röda vinbär, mums! Gissa om jag blev populär, jag blev ordetligt kramad och grattad där också.


Hela dagen har det strömmat in sms och telefonsamtal från en massa goa vänner som grattar mig, jag är superglad att jag har så fina vänner. Min kära vän S kom förbi med en present och ballong tillsammans med sin make och dotter, va go hon är!


Hela dagen kunde varit perfekt om det inte vore för karlsloken, min man alltså. han gav mig en puss i morse innan han snabbt drog iväg till jobbet, ett grattis älskling lyckades han också med. Jag har önskt mig ett par Efva Atling örhängen eller löparskor av honom och hade hoppats få åtminstonde ett presentkort, men när han kommer hem säger han ingenting. När jag lite diskret frågar om han hade tänkt uppvakta mig så säger han att det inte går att köpa löparskor utan att jag måste med och prova. Så så var det med det. Gissa om jag blev besviken. han kunde ju åtminstonde fixat en lite blomma, eller skrivit ett fint kort eller så, men inget.

Ska det vara så svårt att uppvakta, jag blev arg en hel kvart, jag är ju inte direkt långtjurig, men nog känns det lite bittert fortfarande.

Jag ska nog skriva en bok "100 tips på hur man kan uppvakta sin fru".

 Jag fick nyss ett samtal från min kära vän Dentaku, som höll med mig till punkt och pricka, känns skönt. Jag får vara arg på honom!


Nåväl, nu är jag inte arg längre, ska sätta mig i soffan, se på TV och käka choklad och han får inte smaka!....eller det får han nog...lite


"vad är det för en dag, är det en vanligt dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Kalinas födelsedag hurra hurra hurra" 

Ovido - Quiz & Flashcards