Näsbykôlla

Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Kalina - 25 maj 2009 18:25

En måndag, som det brukar, vakna, trött, lämna barn, jobba hämta barn, mat.

Det är såhär att eftersom jag är rätt låst av att både lämna barnen och hämta dom så är det ett rätt tight schema, man gnor på som bara den för att barnen inte ska behöva vara på dagis mer än nödvändigt. Jag fick ett par springskor av min man när jag fyllde år, problemet var ju att jag behövde prova ut ett par, men när skulle tid finnas för det? Nästa vecka ska jag springa ett lopp och behöver verkligen nya skor innan dess och helst ett tag innan så jag hinner springa in dom. Igår kom min man på den idén att skriva på barnens schema att jag skulle hämta dom 16 istället för 15.30 för att hinna prova ut skorna efter jobbet. Hemska tanke, jag har aldrig gjort nått sånt, varit lydig förälder och verkligen gjort allt för att helst hämta barnen tidigare än avtalat.

Men jag fann ingen annan råd så idag "fuskade" jag alltså för första gången. var till affären, efter en bra stunds provande och psovspringande hittade jag mitt par. Vem stod då och väntade på att betjänas efter mig? Jo en av Ärtans fröknar. Inte kul, gissa om jag skämdes. Höjden av allt.

Nu när jag för en gång skull inte gjorde det rätta så skulle det bli dubbelt fel.

Är nu lite nervös för om det kommer en komentar om detta.

Jag tror visseligen att det blir något surt ord, däremot kommer alla föräldrar få ett lite småsurt brev där det änu en gång står att: det är viktigt att hömta barnen direkt efter jobbet, på avtalad tid skall barnen vara ute ur huset.


Så är det, skäms på mig...

Ovido - Quiz & Flashcards