Näsbykôlla

Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Kalina - 7 maj 2009 20:02

I dag var jag ovanligt glad och sprudlande när jag kom till jobbet, jag kvittrade på som aldrig förr, vet egentligen inte varför, det var bara rätt idag helt enkelt. Min vän L som länge lånat en av mina balklänningar kom för att lämna tillbaka den och jag fick presenter! En bok om barn men det bästa av allt, en ljudbok Jonas gardells Om Jesus, har suktat efter den ett tag och så fick jag den.

Sen under dagen var jag fortsatt glad men tyvärr förmörkades dagen något. En av patienterna gjorde mig rikigt rädd, eller riktigt uppskrämd åt iallafall. Kan ju givetvis inte gå in detalj på vad som hände men vissa patienter är mer utåtagerande och jag har så svårt för det. Har en konstig klump i magen efter det.

Det är egentligen bara att försöka gå vidare och tänka professionellt och liknade, men jag är ju inte mer än människa.

När jag kom hem, efter att ha hämtat flickorna, blev det åska. Myran blev riktigt rädd fast jag inte är speciellt rädd för åska numer. Men det var något som gjorde henne rädd.

När maken kom hem efter äventyr i Falun, han ahr en mobiltelefon som inte fungerar och det konstiga är att han har bytt en hel del telefoner sista tiden och det blir bara fel på dom. han måste avge någon magnetism eller nått för varför skulle det annars bli så hela tiden. Jag verkligen misshandlar mina telefoner (för att få byta någon gång) men mina håller i alla väder.

Jag fick iallafall en försenad födelsedagspresent, visseligen hade han fått lite tips från mig men jag blev glad ändå. en sprillans E.M.D skiva!!!!! dom söta pojkarna, gissa om jag kommer dregla sönder den lilla boken i fodralet, sånna fina bilder...och sen sjunger dom ju rätt bra också. ;o)



Ovido - Quiz & Flashcards