Näsbykôlla

Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Kalina - 29 juni 2009 19:52

Nu har vi bytt x antal gånger i Myrans säng, nu var hela hennes lilla mage i obalans, allt vi gav henne rann rätt igenom eller helt enkelt kräktes upp. När jag duschade av henne såg hon för ynklig ut, helt tunn och hålögd, man blir rätt förskräckt. I morse hade jag 38,5 grader, fortfarande helt slut. Ärtan blev allt sämre och sämre, hon slutade kräkas men febern steg och steg, från ingen feber alls till plötsligen långt över 39 grader. Hon blev bara slöare och slöare, när hon hade 40 grader försökte jag ge alvedon för att sänka febern, kom ner till 39,5 men redan efter en timme var hon uppe i 40,4 igen.

Ringde till en arbetskamrat, kände att jag inte visste vad jag skulle ta mig till längre. Visst är jag sjuksköterska men man kan inte alltid tänka klart, speciellt när man själv är helt slut. Var så himla orolig. Jag fick lite hjälp att tänka klart, bekräftelse på att jag gjorde rätt, kändes bra.

Under kvällen var jag in och kollade tempen, ville fortfarande inte gå ner fast hon fick alvedon, ska skaffa hem ipren och varva med, fick ett tips av min syster. Vi tog in Ärtan in till oss för att ha lite koll på henne.

Hur ska detta sluta?

Ovido - Quiz & Flashcards